Wihiiii äntligen en header !!! =)

Nu äntligen efter att ha suttit till och från i sisådär 2-3 veckor har jag fått dit en header på min blogg. Skam den som ger sig !!!! ; P
Tycker sidan ser lite konstig ut dock ... kankse att den inte uppdaterar som den ska !?!? ... kom gärna med tips om ni har några =)


Sweet memories ...


Tar en titt bland gamla bilder, denna blomma är helt underbart vacker. Det finns flera stycken av dom nere vid Stångån på sommaren men man måste ha lite koll för rätt som det är blommar de och lika fort så är de borta, tills nästa år när de tittar fram genom vattenmassorna igen.

Min stora kärlek uppenbarade sig ungefär på detta sätt, rätt som det var såg h a n ... m i g ( jag hade redan sett honom några gånger tidigare men inte vågat mig fram .... ) 
- lördag natt för lite mer än 2 år sen - tid som stannar, ett helt dansgolv försvinner ur synfältet,  bara mitt andetag och hjärta som hörs i mina öron, två blickar som möts...... ♥ ♥


 

XOXO


Bubbel och trerätters

Igår kväll bjöds det på trerätters för min underbara man, jag stod i köket slängde ihop en pastarätt samtidigt som det bjöds på krustader med fetaost och creamefresh fyllning med lite bubbel till det.

 

Och till pastarätten med färsk pasta, kyckling, champinjoner, paprika och vitlök massor av vitlök bjöds det på ett glas rött.

 

 

XOXO


Min tid ....

Nu när jag kom hem från jobbet hade jag en skön känsla inom mig, ett lugn som jag inte känt på länge. jag har tid, tid för mig är jätteviktigt. Innan jobbade jag i utkanten av stan, i Mjärdevi. Då fick jag ta bussen ca 40-50 min med byten mm dit och lika lång tid hem =(
Och då försöka hinna med min katter,vänner, träning, familj och framför allt hinna träffa A som jag så gärna ville lära känna mer och mer och mer, det gav mig en känsla av att min tid som ju är lika lång som alla andras inte räckte till för det som skedde i min lilla värld.

Men så i höstas skedde det, jag blev med bil !!! .... min alldeles egna lilla pärla, och i samma skede bytte jag jobb och hamnade nere i stan vilket innebär KORTA restider till och från arbete, lättare att ta sig till familj och vänner och tid, tiiiid finns för min katter och framförallt för min stora kärlek, mannen med stort A, love it !!! =)

En liten bild jag tog för ett par veckor sen, älskar hur lite spöklik denna ödetomt känns men tanken på att det kan ha legat ett gammalt vackert hus med en sprudlande familj med glada barn springandes på gården gör det vackert , skräckblandad förtjustning !

XOXO


Bra att ha toppar

Efter jobbet idag var jag bjuden hem till min kära vän på lite kvällsfika och hur mysigt är inte det, att ses hemma !!
Annars ska man alltid ses på stan och ta en fika vilket jag ä l s k a r så det är inte det jag menar men att ses hemma är underskattat !! =)
Men i alla fall, innan jag skulle hem till henne hade jag en halvtimme till övers och passade pa att kika på lite REA ( love REA !!! ), hittade inget direkt förutom dessa toppar från Bik Bok som är såå bra att ha hemma i garderoben då det inte finns n å g o t annat att ta på sig .... ; )

 

XOXO


Nagellacket i l.o.v.e

Passade på att måla naglarna i kväll, började först med dessa två.
Det första ( till vänster ) är en olja som passar mina naglar utmärkt, känner hur de suger åt sig fukten och
det andra ( till höger ) stärker naglarna, funkar jättebra på mina särskilt då jag under något år haft gelénaglar och nu behöver hjälp att stärka upp min riktiga naglar. Båda från Depend.
































Färgen idag blev denna supersnygga mörkgrå från HM, l.o.v.e it !!!

 

 

 


Julen utrensad

Nu är äntligen julen utrensad, känns skönt faktiskt ...konstigt men lika roligt som det är att plocka fram julsakerna och klä granen och så mysigt som man tycker att det är lika skönt är, är det att bli av med "skiten"

Nedan, en liten bild på min lite lätt pimpade gran ( gav upp att ha en riktig gran, fick bli plast i år ) lilla tomten på hyllan gjorde jag själv förra året på en inflyttningsfest ..... =)


Stugweekend med mina tre älsklingar

Denna helgen har vi om det inte framkommit helt tydligt varit i A:s stuga som ligger på en ö i Karlskrona, Blekinge skärgård och självklart var mina två hjärtan med, Nala ( över ) och Nova ( under ).




















Härlig promenad i vintersolen

Trots att vi för exakt ett år sen hade ca 30-40cm snö ( vilket jag love love love !!! ) är denna vinter inte riktigt lika vit men sådana här vinterdagar är helt ok att ta en promenad tillsammans med A i ändå.

 

 

Och självklart den djurvän som både A och jag är, var vi tvugna att ta upp denna så inte våra fyrfota pälsbeklädda vänner skulle skada sig ....

 

 


Smått på besök

Ikväll / natt har jag min underbara systerdotter här på besök, hennes föräldrar var tvugna att sticka iväg redan vid 06.00 i morgon bitti båda två, stackarna =S

Nu äntligen har hon samnat i min soffa, hennes envishet blev slagen av en mycket envisare
moster och framförallt Mr John Blund som aldrig gav upp !

Så i morgon bitti blir det lite mys i sängen och frukost i hennes sällskap
innan det är dags att lämna på dagis, myyys !!!

Lite smått och gott från Nyårsaftons kvällen ...


Håret sattes upp på ena sidan med hjälp av ett par blomspännen jag lånade av syrran för flera år sen ... =S, hon blir väl tokig på mig nu när hon ser att jag fortfarande har dom ; )






Dagen till ära hade vi champange provning, väl förberett och väldigt fint gjort av A ...


 

Jag fick änligen se denna snygga slipsnål från Rock by Sweden live på A,

jag köpte den till hans fördelsedag i mars.




Det är inte alltid man får nyårshälsningar från ovan ; )